nurdle nurdle nurdle nurdle
Ето защо се нуждае от нашата експертна защита
Експертите по детски зъбки

Представяне на пасти и четки за зъби Aquafresh® за деца

Поникването на първото зъбче на детето ви е много вълнуващ момент в развитието му (и със сигурност нещо, което си заслужава да увековечите в бебешкия албум). Затова за научаването на децата на добри навици за устна хигиена никога не е прекалено рано. Всъщност миенето на зъбите трябва да започне от момента, в който пробие първото зъбче.

Също както и при възрастните, бебешките зъбчета трябва да се мият поне два пъти на ден, за да се запазят хубави и здрави. Наясно сме обаче, че малките немирници не са много въодушевени, когато трябва да си мият зъбите, затова ние ще ви кажем няколко хитрости, за да превърнете тази дейност в забавление. Да, забавление. Това е още начин Aquafresh® да ви помогне. Още от първото зъбче.
 

Лесни начини да направите миенето на детските зъби забавление

Работили сме с много деца и техните родители, за да помогнем на малките да се отнасят отговорно към миенето на зъбките и да съдействаме за създаването на добри навици. Ключът е в забавлението. Затова открийте как можете да помогнете на детето си да се грижи с удоволствие за зъбите си.