nurdle nurdle nurdle nurdle
Ето защо се нуждае от нашата експертна защита
Експертите по детски зъбки

3–5 г. Little Teeth / Малки зъби

До третата година поникват всички млечни зъбки

Сега, с тяхната нова усмивка, искаме да сме сигурни, че всяко зъбче е защитено и здраво. Емайлът на млечните зъбки е 50% по-тънък от този на възрастните, затова миенето е важно, за да се предпазват от кариес.

Паста и четки за зъби Aquafresh® Little Teeth за малки деца

Пастата за зъби Little Teeth е специално разработена от денталните експерти за деца между 3 и 5 години. Тя осигурява нежна грижа и ниска абразия на емайла, както и защита срещу захарната киселина (благодарение на флуорида) за заздравяване и активно предпазване на зъбките от кариес, причиняван от захарите в ежедневието, като бонбоните и снаксовете. Това е нещо, което заслужава да се усмихнете.

Специалните ни четки за зъби Little Teeth с любими на децата забавни герои също помагат миенето на зъбките да се превърне в забавление за тях.

Формата на дръжките улеснява хващането им от малките ръчички, а гъвкавата глава помага и за предпазване на венците от нараняване.

Четки за зъби Aquafresh® Little Teeth

Крокодилчето Кърт
Зайчето Бела
Тигърчето Тили
Акулата Сами

  • Цветните, свалящи се капачета за защита на влакната привличат интереса на децата към миенето на зъбките*
  • Удобна за хващане дръжка за улесняване на миенето*
  • Меките косъмчета почистват зъбките и запазват венците здрави, като и намаляват риска от нараняване

 

*Деца под 6 години трябва да се наблюдават по време на миене на зъбите

Лесни начини да превърнете миенето на зъбите в забавление за детето

Работили сме с много деца и техните родители, за да помогнем на малките да се отнасят отговорно към миенето на зъбите и да съдействаме за създаването на добри навици. Ключът е в забавлението. Затова открийте как можете да помогнете на детето си да се грижи с удоволствие за зъбите си.