ВОДИ ЗА УСТА

Oралната хигиена предполага не само миене на зъбите. Важна е грижата за устата като цяло. 

Редовното ежедневно използване на вода за уста спомага да се намали количеството на бактериите в устата.

Използването на ежедневната вода за уста спомага за отстраняването на частиците храна, полепнали по зъбите, и унищожава бактериите в устата. Водата за уста също така освежава дъха и оставя приятен вкус в устата.

Водата за уста Aquafresh® Invigorating Fresh

Водата за уста Aquafresh® Invigorating Fresh

Повече

Водата за уста Aquafresh® Invigorating Fresh (Ободряваща свежест) има страхотен вкус и моментално освежава цялата уста. Тя навлиза дълбоко между зъбите, където четката не достига, отстранява бактериите по езика и освежава дъха. Флуоридът реминерализира емайла, като ви дава дълготрайна защита.

Затвори
Aquafresh® Fresh 300 + 200 ml

Aquafresh® Fresh 300 + 200 ml

Повече

Водата за уста Aquafresh® Fresh освежава дъха за свежо и чисто усещане. Свеж дъх: достига до местата, източник на лош дъх, които четката за зъби не може. Помага за почистване на езика: унищожава 99% от бактериите причиняващи лош дъх.* Помага за поддържане на венците здрави, като ефективно намалява бактерияие, причиняващи плака. Указания за употреба: Използвайте два пъти дневно. Изплакнете устата с 10 милилитра за 1 мин и изплюйте.
*от лабораторни тестове

Затвори
Вода за уста Aquafresh® Fresh & Minty

Вода за уста Aquafresh® Fresh & Minty

Повече

Вода за уста, коята не съдържа алкохол и е със страхотен свеж вкус. Подходяща за семейна употреба – за възрастни и деца на и над 6-годишна възраст. Достига до места, където четката за зъби не успява. Не само освежава дъха за свежо и чисто усещане, но съдържа активни съставки, които унищожават бактериите*, предизвикващи лош дъх, както и бактериите* в плаката, за да помогнат да се запазят здрави венците. Част от серията продукти «Защита от захарите». Съдържа флуорид (250 ppm F). 500 ml

Указания за употреба: Използвайте два пъти дневно. Изплакнете устата с 10 милилитра за 1 минута и изплюйте.
* в клинични тестове

Затвори
Детска вода за уста Aquafresh® my Big teeth („моите ГОЛЕМИ зъби”)

Детска вода за уста Aquafresh® my Big teeth („моите ГОЛЕМИ зъби”)

Повече

Новите постоянни зъби не са толкова силни, колкото мислите. Емайлът на първите постоянни зъби е по-мек и уязвим на кариеси, а смесицата от млечни и постоянни зъби ги прави по-трудни за почистване. Детската вода за уста Aquafresh® my Big teeth („моите ГОЛЕМИ зъби”) достига до местата, които четката пропуска. Не съдържа алкохол и захар и има приятен плодов вкус. Със защита, осигурена от флуорида, за по-здрави зъби. Част от серията продукти «Защита от захарите». За деца на 6+ години. Да се използва 2 пъти на ден съгласно указанията на етикета. 300 ml

Затвори