ИЗБЕЛВАЩИ ПАСТИ ЗА ЗЪБИ

Пасти за зъби с избелващо действие

Пастите за зъби Aquafresh® с избелващо действие с тройна защита съдържат и иновативна патентована формула с алуминиев оксид, който е по-малко абразивен и е по-деликатен към дентина в сравнение с останалите материали, които се съдържат в пастите за зъби с избелващо действие. Микросферите избелват зъбите и създават около тях невидим слой за по-дълготраен ефект от избелването.

AQUAFRESH® INTENSE CLEAN WHITENING

AQUAFRESH® INTENSE CLEAN WHITENING

Повече

Уникалната пяна съдържа 5 пъти по-малки полиращи микро-кристали* за изключително почистване** с до два-пъти по-блестящ ефект.
*спрямо обикновена паста за зъби
**в труднодостъпни зони спрямо обикновена паста за зъби

Затвори
Aquafresh® High Definition™ White

Aquafresh® High Definition™ White

Aquafresh® High Definition™ White  ikona Повече
Aquafresh® High Definition™ White Tingling Mint

Aquafresh® High Definition™ White Tingling Mint

Aquafresh® High Definition™ White Tingling Mint ikona Повече

Пастата за зъби Aquafresh® High Definition™ White Tingling Mint („изтръпваща мента”) съдържа уникална технология ILLUMIPEARLS™ с микрофини перли, която започва да отстранява петната и да полира повърхността на зъбите от първото четкане, като дава до 3 пъти по-добро избелване* за ослепителен ефект. Осигурява изблик на ободряваща, изтръпваща свежест, която може да се почувства. И тъй като това е продукт с марката Aquafresh®, освен чувството на свежест, устата е и тройно защитена.
75 мл
*В сравнение с обикновена паста за зъби

Затвори
Aquafresh® High Definition™ White Illuminating Mint

Aquafresh® High Definition™ White Illuminating Mint

Aquafresh® High Definition™ White Illuminating Mint ikona Повече

Пастата за зъби Aquafresh® High Definition™ White Illuminating Mint („озаряваща мента”) съдържа уникална технология ILLUMIPEARLS™ с микрофини перли, която започва да отстранява петната и да полира повърхността на зъбите от първото четкане, като дава до 3 пъти по-добро избелване* за ослепителен ефект. И тъй като това е продукт с марката Aquafresh®, освен чувството на свежест, устата е и тройно защитена.
75 мл
*В сравнение с обикновена паста за зъби

Затвори
Aquafresh® Ultimate + Whitening

Aquafresh® Ultimate + Whitening

Aquafresh® Ultimate + Whitening ikona Повече

Пастата за зъби Aquafresh® Ultimate + Whitening заздравява емайла на зъбите и също така предпазва уязвимите части под линията на венците, като помага да се запазят венците стегнати и здрави. Цялостна защита на зъбите* - над и под линията на венците.
100 мл
*При редовно миене на зъбите

Затвори
Aquafresh® White & Shine

Aquafresh® White & Shine

Aquafresh® White & Shine ikona Повече

Пастата за зъби Aquafresh® White & Shine съдържа микроскопичните избелващи перли. Те почистват, избелват и полират зъбите, като оставят невидима бариера около тях. За видимо по-бляскави и гладки зъби само за седмица*. Клинично е доказано, че пастата помага в поддържането на по-бели и блестящи зъби за по-дълъг период от време*.
75 мл
*В сравнение с Aquafresh® Fresh & Minty, при редовно измиване с четка.

Затвори
Aquafresh® Whitening + Complete Care

Aquafresh® Whitening + Complete Care

Aquafresh® Whitening + Complete Care ikona Повече

Пастата за зъби Aquafresh® Whitening + Complete Care е с микроскопични избелващи перли, които нежно почистват и избелват зъбите. Клинично е доказано, че пастата помага в поддържането на по-бели и блестящи зъби за по-дълго време*.
75 мл, 125 мл
* В сравнение с Aquafresh® Fresh & Minty, при редовно измиване с четка

Затвори
Aquafresh® Intense White

Aquafresh® Intense White

Aquafresh® Intense White  ikona Повече

Пастата за зъби Aquafresh® Intense White е с микроскопични избелващи перли, които избелват зъбите в дълбочина за видимо по-бели зъби.* Избелващите перли оставят невидима бариера около зъбите. Клинично е доказано, че пастата помага в поддържането на по-бели и блестящи зъби за по-дълъг период от време.** 
75 мл
*В сравнение с пастата за зъби Aquafresh® Fresh & Minty, при редовно измиване с четка.
**По преценка на стоматолозите.

Затвори
Aquafresh® Extreme Clean Pure Breath + Whitening

Aquafresh® Extreme Clean Pure Breath + Whitening

Aquafresh® Extreme Clean Pure Breath + Whitening ikona Повече

Пастата за зъби Aquafresh® Extreme Clean Pure Breath + Whitening, освен тройната защита на Aquafresh® съдържа и цинк, като научно е доказано, че пречиства вашия дъх до 80%* и оставя усещане за чистота, както нищо друго. Пастата за зъби е антибактериална и се трансформира в микроактивна пяна, помага за унищожаването на лошия дъх още в началото и премахва бактериите в труднодостъпните места във вашата уста, зъби, венци и език.
75 мл
*Веднага след четкане на зъбите, сравнено с паста за зъби, несъдържаща цинк

Затвори