ПРОДУКТИ ЗА ДЕЦА

Aquafresh® продукти, специално разработени, за да се грижат за детските зъби:

  • зъбите и венците при децата все още се развиват, поради което изискват специална грижа
  • пасти с много деликатен вкус на мента, за да мият децата зъбите си с удоволствие
  • по-малки количества флуорид, както препоръчват стоматолозите
  • нежните и меки влакна почистват зъбите и подпомагат да се предпазят венците
  • разноцветни дръжки с формата на весели герои, които стимулират децата да мият зъбите си
  Aquafresh® Milk Teeth („Млечни зъбки”)

0 - 2 години Aquafresh® Milk Teeth
(„Млечни зъбки”)

Повече

Aquafresh® Milk Teeth 0-2

Пастата за зъби Aquafresh® Milk Teeth („Млечни зъбки”) е специално разработена за деца от 0 до 2 години. Предоставя нежна грижа и защита от кариес на млечните зъбки, за да подпомогне постоянните зъби да поникнат здрави и силни.
Не съдържа захар, с мек ментов вкус.
50 мл 

 

Aquafresh® Milk Teeth 0-2

Четката Aquafresh® Milk Teeth („млечни зъбки”) е специално разработена от дентални специалисти за деца от 0-2 години, за да помогне за по-доброто и цялостно почистване на ценните първи зъбки. Разнопосочните меки влакна обхващат всяко зъбче. Гъвкавате глава се огъва, за да поеме излишния натиск при четкането.

Затвори
 Aquafresh® Little Teeth („Малки зъбки”)

3 - 5 години Aquafresh® Little Teeth
(„Малки зъбки”)

Повече

Aquafresh® Little Teeth 3-5

Пастата за зъби Aquafresh® Little Teeth („Малки зъбки”) е специално разработена за деца между 3 и 5 години. Тройната защита на пастата предоставя нежна грижа и защита от кариес за млечните зъби, за да подпомогне постоянните зъби да порастнат здрави и силни.
Не съдържа захар, с мек ментов вкус. 
50 мл

 

Aquafresh® Little Teeth 3-5

Четката Aquafresh® Little Teeth („малки зъбки”) е специално разработена от дентални специалисти за деца над 3-5 години и предлага гама от весели герои – акула, заек, тигър и крокодил, които да забавляват децата и да ги насърчат да мият зъбите си. С меки влакна

Затвори
 Aquafresh® my BIG Teeth („моите ГОЛЕМИ зъби”)

6+ години Aquafresh® my BIG Teeth
(„моите ГОЛЕМИ зъби”)

Повече

Aquafresh® my BIG Teeth 6+

Пастата за зъби Aquafresh® my BIG Teeth („моите ГОЛЕМИ зъби”) е пенеща се паста, специално разработена от дентални специалисти за деца над 6 г. Тя помага да се защити емайлът от кариеси, предизвикани от киселините в плаката. Не съдържа захар, с мек ментов вкус. 
50 мл

 

 

Aquafresh® my BIG Teeth 6+

Четката Aquafresh® my BIG Teeth („моите ГОЛЕМИ зъби”) е специално разработена от дентални специалисти за деца над 6 г. Тя има модерен дизайн на главата и влакна със смесена дължина, предназначени да почистват различните по размер зъби, местата на липсващите зъби и венците, докато децата се учат да почистват зъбите си сами. С меки влакна.

 

Затвори
 Aquafresh® my BIG Teeth („моите ГОЛЕМИ зъби”)

6+ години Aquafresh® my BIG Teeth
(„моите ГОЛЕМИ зъби”)

Повече

Детска вода за уста Aquafresh® my Big teeth („моите ГОЛЕМИ зъби”) - Цялостна защита на детската уста

Новите постоянни зъби не са толкова силни, колкото мислите. Емайлът на първите постоянни зъби е по-мек и уязвим на кариеси, а смесицата от млечни и постоянни зъби ги прави по-трудни за почистване. Детската вода за уста Aquafresh® my Big teeth („моите ГОЛЕМИ зъби”) достига до местата, които четката пропуска. Не съдържа алкохол и захар и има приятен плодов вкус. Със защита, осигурена от флуорида, за по-здрави зъби. Част от серията продукти «Защита от захарите». За деца на 6+ години. Да се използва 2 пъти на ден съгласно указанията на етикета. 300 ml

Затвори